TransOnline-bloggen: Språk, skriving og e-publisering

En Maestro blir til

leave a comment »

Geir Tangen har skrevet bok og deler raust av erfaringene sine. Opprinnelig het hovedpersonen hans Frank Karlsen, men ble til slutt Viljar Ravn Gudmundsson, en «litt rufsete og nevrotisk journalist i Haugesunds Avis».

GEIR TANGEN

MaestroI dag skal jeg i møte med ett av forlagene som er interessert i å gi ut min debutroman «Maestro«. I den forbindelse vil jeg dele min historie med dere. Kanskje har du som meg gått med denne drømmen siden du var liten? Hva er det jeg har gjort som gjør at jeg nå er på god vei til å lykkes? Finnes det noen hemmelige oppskrifter der ute som gjør at du kommer i mål i stedet for i skrivebordsskuffen? Hva er det som kreves for at forlagene hever tommelen opp i stedet for å sende standard refusjonsbrev i posten? Her er min historie, og mine tips til alle drømmerne der ute.

BESTILL BOKA HER!

NovelDe av dere som har fulgt meg en stund har hørt meg mase og tjase om denne romanen i årevis, og det stemmer. Min hovedperson som den gang het Frank Karlsen, nå…

Vis opprinnelig innlegg 4 194 ord igjen

Written by Solveig Hansen

11.8.2015 kl. 0:34

Publisert i Publisering

Hva mener du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: