TransOnline-bloggen: Språk, skriving og e-publisering

En Maestro blir til

leave a comment »

Geir Tangen har skrevet bok og deler raust av erfaringene sine. Opprinnelig het hovedpersonen hans Frank Karlsen, men ble til slutt Viljar Ravn Gudmundsson, en “litt rufsete og nevrotisk journalist i Haugesunds Avis”.

GEIR TANGEN

MaestroI dag skal jeg i møte med ett av forlagene som er interessert i å gi ut min debutroman “Maestro“. I den forbindelse vil jeg dele min historie med dere. Kanskje har du som meg gått med denne drømmen siden du var liten? Hva er det jeg har gjort som gjør at jeg nå er på god vei til å lykkes? Finnes det noen hemmelige oppskrifter der ute som gjør at du kommer i mål i stedet for i skrivebordsskuffen? Hva er det som kreves for at forlagene hever tommelen opp i stedet for å sende standard refusjonsbrev i posten? Her er min historie, og mine tips til alle drømmerne der ute.

BESTILL BOKA HER!

NovelDe av dere som har fulgt meg en stund har hørt meg mase og tjase om denne romanen i årevis, og det stemmer. Min hovedperson som den gang het Frank Karlsen, nå…

View original post 4,194 more words

Written by Solveig Hansen

11.8.2015 at 0:34

Posted in Publisering

Hva mener du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: